Monday, 5 January 2015

Photo Canvas Review by Blogger

Salam...

Sejak dari mula kami menghasilkan Produk - Photo Canvas, Blog merupakan antara medium utama untuk kami sampai kepada pelanggan di luar sana. Ramai peniaga di luar sana tidak begitu mementingkan blog dalam berniaga sebab keberkesanannya yang lambat berbanding Facebook dan juga Instagram. Tambah pula agak leceh untuk update Blog berbanding Facebook & Insta. Walaupun begitu, Blog mempunyai kesan jangka panjang di mana Blog penting untuk membina branding. Selepas setahun lebih baru nampak kesan blog kepada sesetengah perniagaan.  Begitu lah kesan Blog kepada kami di Canvas D Arte.

Selepas setahun maintain blog, sekarang kami lebih mudah dicari di "GOOGLE". Kalau dulu memang ntah page ke berapa baru jumpa Canvas D Arte. Now, boleh keluar kat first page tu. Hehehehe...


Dalam menaikkan traffic ke blog, kami menggunakan khidmat "Review by Blogger". Lazimnya kami akan mengirimkan photo canvas kami kepada blogger-blogger untuk review Photo Canvas yang kami hasilkan. No skrip. Just kreativiti blogger dan juga pandangan ikhlas mereka terhadap produk kami. Kalau mereka suka dengan produk kita, surely dorang ni akan bagi review yang membina. Kami percaya dengan Photo Canvas yang kitorang hasilkan, so kami juga percaya blogger-blogger ni pun pasti suka dengan hasilnye. Namun ade juga insan2 yang baik hati (Satisfied Customer) dan dengan ikhlasnya up cerita pasal Photo Canvas kami kat blog dorang tanpa sebarang bayaran tau. Terima kasih sangat-sangat kami ucapkan kepada mereka-mereka ni.

Ni antara review-review yang telah mereka hasilkan. So korang boleh baca dan nilaikan sendiri ye. 

  1. Blog Nadiafarahida
  2. www.hasrulhassan.com
  3. www.mialiana.com
  4. Blog Khairunnisahamzahara
  5. www.anisempoi.com
  6. www.fatindiana.com
  7. www.kisahemasputih.com
  8. www.azhafizah.com
  9. www.jaakechik.com
  10. Blog Ummienaufal
  11. www.juliajohari.com
Rasanya ni je kot.. hehehe.. Kalau ade yang tertinggal tu maafkan lah ye. =P

P/S - kalau-kalau ade blogger yang berminat nak buat advertorial untuk kitorng boleh email - canvasdarte@gmail.com atau direct whatsapp 0129806627 - Yop




No comments:

Post a Comment