Tuesday, 15 April 2014

College Photo Canvas

Photo Canvas 28x28 inch RM210 sahaja

Harga bergantung kepada saiz Photo Canvas. Macam dalam gambar ni memang saiz besar, 28x28 inch.
Harga RM210 sahaja. 
Anda rasa mahal? Xde masalah. Anda boleh check dengan mana-mana pembekal lain. Kami pasti kami menawarkan harga yang berpatutan. 

Ambil kira -

  1. Postage - Saiz  besar macamni, postage xkan kurang kurang dari RM25.00. N kami pasti kebanyakan pembekal lain bagi harga xtermasuk postage. We give you, FREE POSTAGE!
  2. Editing - FREE. Anda just bagi gambar n kami editkan. Sebelum print, kami akan tunjuk dulu pada anda.
  3. Tempoh siap - Biasanya orang lain akan siapkan dalam masa 5-7 hari. Ade tu sampai berbulan-bulan sampai lupa ade order. Nak murah sangat. Nasiblah =P Tapi kami 2-3 hari dah boleh siap. Hari ke-4 pos hari ke-5 sampai. Nak cepat lagi boleh je tapi kene datang collect area Puchong lah.
Nak order boleh email di canvasdarte@gmail.com k.
Xpun boleh direct Call/SMS/Whatsapp 0129806627 - Hafriz

Size 30x30 inch RM240

Size 24x48 inch RM280

Size 24x24 inch RM160

No comments:

Post a Comment