Thursday, 22 August 2013

Split Photo Canvas (3 panel x 12x20 inch)

Dari 1 gambar kami splitkan menjadi 3 panel Photo Canvas.
Xde masalah untuk splitkan jadi berapa panel pun terpulang pada kreativiti masing-masing.
Just bagitau kami idea anda, dan kami akan jadikannya sampai jadi.
FREE of Charge ok!
Tapi dengan syarat, saiz gambar tu mestilah cukup besar (Lebih dari 1MB).
Kalau x nanti gambar pecah lak bila printing.
Nak buat jugak just emailkan gambar kepada kami k - canvasdarte@gmail.com

3 Panel Split Photo Canvas

2 comments:

  1. as salam, nak tny...klau mcm nie berapa harga nye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      yang ni satu panel RM80 sis. 3 panel RM240.00. Berminat boleh terus email gambar ke canvasdarte@gmail.com k. Harga insyaallah boleh nego sket2..

      Delete